AKSARAY / MERKEZ - İncesu İlkokulu

İncesu İlkokulu

okul müdürü tel 05395266929
Adres
İNCESU KÖYÜ AKSEKİ MEVKİİ ŞHT.ÇAPAN TURGUT SK. INCESU ORTAOKULU BLOK NO: 1 MERKEZ / AKSARAY
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, güzel ülkemizi; Hak ettiği yere getirmek için, sürekli çalışan bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Kurumumuzda eğitim öğretim imkânı bulanlara; nitelikli, kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, İlköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.
Kaloriferli
Öğretmenler kendi özel araçlarıyla dönüşümlü gidip gelmektedir.
Servis yoktur.
Aksaray iline bağlı köy okulu